En vest - 3 antrekk!

Hva er ikke bedre enn å ha et plagg som du kan bruke til masse forskjellig? Nå som sommeren er forbi, vil man kanskje bruke litt ekstra tid til å finne noe å ha på seg. I år som i fjor ser vi at det fortsatt er trendig med vest! Det som er så genialt med vester er at de kommer i alle slags farger og styles - og ikke minst at man kan bruke det til alt. Hva er vel ikke bedre enn å ha et plagg som du kan bruke til hverdags og til fest? Malin viser deg hvordan du kan kle deg opp i høst, der du bruker samme vest til forskjellige antrekk.

Her har Malin valgt å gå for en litt pynta, men en hverdagslig variant. Er du glad i skjorter og dressbukser, er dette antrekket midt i blinken for deg. Den hvite skjorten holder det rent under den fine grønne vesten fra Pulz. Hun har også valgt grønne dressbukser som passer godt sammen med både skjerf og vest.

Her har Malin valgt å style den lekre vesten fra Pulz sammen med en fin hvit skjorte, grønn dressbukse, deilig skjerf og kule boots. Dette antrekket er perfekt både til hverdags og hvis du ønsker å pynte deg. Enkelt å style både opp og ned.

Fine grønntoner. Perfekt nå til høsten.

Vesten fra Pulz kommer med fine knapper foran, i en delikat grønnfarge.

Svart og grønn er alltid en god match! Er det ikke deilig å pakke seg inn med en god høyhalset genser nå på høsten? Syntes du det kan bli litt kjedelig, er det perfekt å kombinere antrekket med en vest over! Et fint hverdagsantrekk med skjerf, dressbukse og veske til.

Svart og grønn er alltid en god match! Er det ikke deilig å pakke seg inn med en god høyhalset genser nå på høsten? Syntes du det kan bli litt kjedelig, er det perfekt å kombinere antrekket med en vest over! Et fint hverdagsantrekk med skjerf, dressbukse og veske til.

Fint å bruke sammen med ulike skjerf og vesker.

Et lekkert hverdagsantrekk! Hva er vel bedre enn å pakke seg inn i gode strikkagensere nå på høsten? For å gjøre antrekket enda litt mer spennende, er det igjen kjempe stilig å bruke sammen med den fine vesten. Den passer godt sammen med dongeri også. 

Er du glad i hodeplagg kan du også bruke caps til! 

Vesten som går igjen i alle antrekkene heter Martha vest og kommer fra Pulz. den koster opprinnelig 899kr, men du kan nå få den for 449kr. Den er så fin til mange ulike antrekk! Her er det kun kreativiteten og fantasien som setter en stopper. Ønsker du å kombinere denne sammen med en kjole eller et skjørt, vil det bli et superfint antrekk. Her har du en vest, du kan bruke til så mye forskjellig.

 

Håper dette var noe som falt i smak, og at du lot deg inspirere. Likte du noe av det du så her? Alle plaggene finner du i nettbutikken og i vår fysiske butikk på Birkeland.

Ha en fin dag videre!

-Malin


Kommenter