GJØR DEG FESTKLAR HOS OSS

Vi har fått inn festantrekkene våre, og det er så mye fint. Så nå tenkte jeg å vise frem noe av det vi har fått inn, både av klær og tilbehør. Klare????

Vi kan jo begynne med denne fantastike jumpsuiten i velour kvalitet. Den er behagelig å ha på seg, og ser helt smashing ut! Denne jumpsuiten kan du også få i topp og bukse. Jumpsuiten henger sammen, men du kan dra ned buksen (perfekt om du må på do, så du slipper å ta av deg hele antrekket!) ;) 

Link til jumpsuit her.
Link til Topp her.
Link til Bukse her.
Link til Veske her.

 
Nydelig paljett kjole med en superfin splitt nederst på kjolen. Dette gjør at kjolen blir mer unik. Den har også en fin v-hals og sitter godt på! Finnes i 2 forskjellige farger, sort og champange. Denne er perfekt til julebord og nyttårsaften! 

Link til sort kjole her.
Link til Champange farget kjole her.


Er du ikke så glad i paljetter og glam? Så har vi disse nydelige kjolene fra Peppercorn med blomsterprint som bare er helt nydelige!❤️️ De er også super deilige å ha på seg!

Link til kjole 1 her
Link til kjole 2 herHva med en glitterkjole? Denne har lengde til over kneet, en nydelig drapering foran og bak som gir en lekker passform og faktisk et lite løft til rompa bak. Myk og behagelig å ha på seg, og er normal i størrelsen!

Link til brun kjolen her.
Link til sort kjole her.
Link til vesken her.
Enda en paljettkjole, denne kan du få i lilla og hvit. Den er mer løs i passformen og med litt ballongarmer ❤️️ Denne kan du også få i topp med korte armer om du ikke er så glad i kjole ❤️️

Link til Lilla kjole
Link til Hvit Kjole
Link til Lilla Topp

og til slutt.... vil jeg vise denne kjolen Maria har på seg!
Dette er en nydelig kjole som er litt mer tettsittende. Kjolen har drapering på siden, Lange ballong armer med strikk i enden. 


Link til kjolen her

Så må vi ikke glemme det fine tilbehøret vårt. Vi har fått inn nye smykker, øredobber og vesker. Så her kommer det en kollasj av noe av det fine vi har!! 


Klikk på bilde for å se mer av vårt utvalg av tilbehør ❤️️

Så du noe du likte? Gjerne kommenter ditt favoritt antrekk!

Her under legger jeg ved link til livesendinger vi har hatt med fokus på festklær, om det skulle være interessant for deg å se på!! Da ser du litt bedre hvordan de forskjellige antrekkene sitter på!

Klikk her for å se Marita og Marte vise festantrekk med fokus på Julebord
Klikk her for å se Marte viser fine bluser med utgangspunkt i en svart bukse
Klikk her for å se Marita vise festantrekk til helgens festligheter 


Kommenter