Hvordan kle seg opp med basisplagg?

Er du en basic b****  eller blir de "kjedelige" plaggene bare liggende i garderoben?

 

Her skal jeg vise noen tips som kan gjenskape gleden i de bortgjemte klærne dine. 

De vanligste "must have" plaggene man må ha i garderoben: 

  • Dongeribukse og jakke
  • T-skjorte i nøytrale farger. Det må ikke være sort eller hvitt.
  • Mørk og lys bukse, gjerne dressbukse, mørk dongeri og skinnbukse. 
  • Skinnveske og sneakers

Når du skal velge basisplagg er det greit å finne noe med god kvalitet, som er komfortabel og du liker å gå i, ettersom dette er noe du kan matche til så si alt. 

 

(Under bildene har jeg lagt med en direktelenke til de ulike produktene)

Dongerijakke kan brukes til det meste, både fint og hverdags, og er en sikker vinner som går igjen år etter år! En sort eller brun skinnveske vil så si alltid være matchende til jeansplagg. 

Basic sort t-skjorte. Blir den liggende i skapet fordi den er kjedelig? Krydre det til med litt leopardmønster som nå er tilbake på moten. 

 

Hvit bukse, gjør fargene du ellers bruker friske og sommerlige. 

Skinnbukse!  Er super som basisplagg i garderoben og kan kombineres med en t-skjorte, gjerne med noe kult motiv. 

 

Hvit t-skjorte og dongeriskjørt/bukse, kan du kjøpe en gang og ta frem igjen om 20 år, og fortsatt være like populært. Dette er noe som aldri går av moten og oppleves som et friskt pust, kult å kombinere med hvite sneakers, men kan også pyntes opp med heler og litt tilbehør. 

Er du også lei av at alle de hvite overdelene får gule ringer fra deoderanten? Vi har løsningen. Krystall Deoderant fra Stone Soap er parfymefri og 100% naturlig (klikk på bildet for å lese mer om produktet). 

 

Ser du at du behøver å fylle opp litt i basisgarderoben din? Da kan du klikke HER for å komme rett til vår hjemmeside hvor du finner alt du behøver av basic klær og tilbehør. Minner om at basisplaggene våre fra Culture alltid finnes i mørke og lyse farger, mens sessongfargene, kun kommer i sessong og kan fort bli utsolgt. Så ikke løp å kjøp, men bli sittende å finn ditt favoritt antrekk i vår nettbutikk! 

 


Kommenter