HVORDAN STYLE EN HVIT BUKSE

Hvite bukser er virkelig på vei tilbake, og vi kan skjønne hvorfor. Det kan også være vanskelig å vite hvordan man skal style den hvite buksa, så nå skal jeg gi dere noen få tips som kanskje kan hjelpe dere. 

Først er det viktig å tenke på fasongen på buksa. Vide bukser kler smalere topper og smalere bukser kler vide topper. Men det finnes ingen regler, og det er kun fantasien som stopper deg.

Lyse bukser fremheve formene dine, så ett tips om du ikke er så komfortabel med det, er at du kan ha en detaljert og fargerik overdel for å trekke fokuset litt oppover. Eller så kan du velge en bukse som sitter løst. Mange pleier å gå opp en størrelse når de velger hvite bukser.

PS: Klikk på bildene for å komme til antrekkene på bildene!Love Forever blusene er perfekt til de lysere og hvite buksene. Men det er også fint å style den hvite buksen med en hvit overdel og sette det sammen med fargerikt tilbehør eller velge å gå ton i ton.Du kan også kjøre på med kontrasten mellom svart og hvit for å få ett mer rocka antrekk!Her ser du en litt mer hverdagslig look med lyse beige bukser. Buksa er rett i beina, stylet med en strammere topp. Tar du frem dongeri jakken, veske og smykker så har du ett super fint hverdagsantrekk til litt kjøligere sommer dager. Eller sleng på den lyse genseren din!

 
Den hvite buksa er perfekt å bruke under tunikaer eller kjoler!!


Og til slutt så må jeg jo komme med litt detaljer. Ett antrekk blir ikke 100% Komplett før det har fått litt tilbehør. Vi har mange fine accessories som passer fint sammen med lyse bukser.

 
Match buksene med en caps, feks hvit!


Armbånd og ringer i forskjellige farger for å gjøre det mer gøyalt.


Eller så kan du velge å matche tilbehøret med overdelen! 

Lek med farger på vesker og tilbehøret!

Så nå håper jeg dere ble litt inspirert, og vi gleder oss til å se mer av de hvite buksene fremover. Alle fasonger passer en hvit bukse. Og vi hjelper deg gjerne i butikk eller via tlf/messenger/kommentarfelt for å hjelpe deg så godt vi kan. 

Hilsen Iselin

 


Kommenter