Kle deg i friske farger

I følge ekspertene så er det friske farger som gjelder i år. Etter noen år med pandemi, hvor kanskje ting har vært litt grått og trist er det på tide å stråle i friske farger. Og vi har jo selvfølgelig ett godt utvalg av klær i de fleste farger, og vi elsker det! Her tenkte jeg å vise dere noen styles.

Nydelig Maxikjole med volanger på armene og knytting i livet. Kjolen har også en lang og fin splitt på sidene. God og behagelig å ha på seg, og ikke minst så er den super fin.Nydelig lang maxi kjole igjen. Denne modellen er litt annerledes, den har ikke strikk i livet men den har flere "lag" med skjørt. Ett fint brystparti, v-hals og volanger på armene. Denne er også super søt og behagelig å ha på seg. Denne kjolen finnes også i en nydelig orange farge som du ser Maria har på seg over her. 

Denne fine blusen får du i en nydelig frisk rosa farge. Her kan du velge om du vil brette opp armene og feste med en knapp eller ha armene rett ned. 


Disse supersøte skjortene med korte armer er jo en klassiker nå mot sommeren. Super søte på, og kan matches med de fine sandalene våre.


Disse sandalene er laget av deilige naturmaterialer og er sydd i italiensk mykt semsket skinn. Veldig komfortable, så føttene dine vil elske disse. Kommer i 3 forskjellige farger. Blå, Rosa/Lilla og Sennepsgul!


Denne skjorta med blomsterprint er super fresh!! En av mine personlige favoritter. Style den med feks de fine buksene våre fra Bessie, hvite jeans eller dongeri bukser.

 
Ellers er det super digg å slenge på seg en cardigan over ett "basic" antrekk for å freshe det litt opp, eller på litt kjøligere sommer dager/kvelder. PS: Disse har vi få igjen av!!


Eller så kan jeg jo anbefale dere de super deilige t-skjortene og skjortene våre, som kommer i flere forskjellige farger. (Klikk på bilde så kommer du til utvalget)!! Super fresh og fine nå mot sommeren!


Vi har også masse fint tilbehør som er fint å matche og freshe opp ett antrekk med ♥ 

Så nå håper jeg du ble litt mer inspirert til å velge farger neste gang du er ute på shopping. Vi hjelper deg gjerne med det du ville vite, ta kontakt med oss om det skulle være noe. Så håper jeg dere får en riktig fin uke, og god mandag!

PS: Klikk på bildet får å komme til produktene 

 

Hilsen Iselin/Marikken.


Kommenter