Love Forever - Unike plagg til tøffe damer

Love Forever er ett merke vi er stolte samarbeidspartnere med, og vi digger merket! Stilen til love forever er en blanding av bohemsk og rock'n roll, men passer til en hver unik dame. 

På fredag var Linda og Iselin ute å tok bilder av noen av plaggene vi har inne, og vi tenkte å vise dere litt bilder nå. Så håper dere blir inspirert og finner noe dere liker. 
Bilde av Linda i en Lang rosa nydelige kjole fra merket love forever.
Linda stråler i denne vakre kjolen. Kjolen er i god og myk viskose kvalitet. Kjolen passer fint med våre ichi raven bukser, strømpebukser eller ingenting.

Linda i tøfft "rosa" antrekk. Bluse fra love forever
Mitt favoritt antrekk fra fotoshooten. Elsker kombinasjonen av den Rocka stilen, til den sjarmerende rosa blusen. Blusen "Lollipop" er fra Love Forever og kommer i flere forskjellige farger. Den er i 100% Lin og har fine detaljer på armene. Du kan bestemme om du vil ha den over eller litt ned på skulderene. 


//Detaljer


Dette antrekket er veldig rocka og kult. Den røde veska fra Rosenvinge Gjør at antrekket blir super rått, sammen med sandalene og skinnjakka. Den hvite buksa  skaper kontrast. Blusen er fra love forever og kommer i flere forskjellige farger.


Her er samme bluse bare stylet på en annen måte. Man kan skape ett helt nytt utrykk ved å style med forskjellige tilbehør og farger. Og grønt er jo så skjønt eller hva? 

... og når vi er inne på grønt;

Grønt er vårens trendy farge, og Linda viser her frem det stiligste antrekket! Bluse med Leo print, matchende med grønn clutch og sandaler!! Super lekkert, har ikke mer å si enn det!


//Detaljer


Blusen har vi også i orange. Blusen er i viskosesateng, har litt puffede ermer med strikk nederst. Her er det bare å style den opp med fine smykker og armbånd. 

Håper dere fikk litt inspirasjon og likte innlegget. Trykk her for å komme til love forever sin produkt side!

Kommenter gjerne hvilket antrekk dere likte best?

Hilsen Iselin/Marikken.
 

Kommenter