SALE SALE SALE! vi har startet sommersalget

Vi har gjort en opprydding og er snart klare for høst! MEN sommeren er ikke ferdig enda selv om høstmoten sniker seg inn på butikkene. 

Det er selvfølgelig begrenset med størrelser igjen, så da gjelder det å være rask hvis du ønsker å sikre deg din favoritt. Trykk på bildene under for å komme direkte til produktet.

Supersøt sommerkjole som også passer fint året rundt. Denne har et tykt deilig stoff og er litt stor i størrelsen, så her ville jeg gått en størrelse ned. 

Med et par matchende solbriller fra Kjærbede og noen avslappende sandaler fra Copenhagen kan du godt bruke denne kjolen til hverdags!

 

 

 

            

  

Culture bluse i tungt fløyelsaktig stoff, ligger pent og er normal i størrelsen. På sommeren er det fint å friske den opp med et par lyse bukser. Eventuelt med noe tilbehør med sterke farger. ALT er redusert med opptil 50%. 

 

Bor du lengre nord i norge å sitter med sommerklærne på hylla og behøver fylle opp høstskapet så har vi noe for deg også. Blant annet disse deilige genseren fra Kaffe som finnes i ulike farger til nå 349,-

 

 

Men nå skal vi frem til en av mine sommerfavoritter, to kjoler fra Culture som sitter utrolig fint på!  Veldig fint å pynte sammen med en skinnveske og eventuelt en stråhatt for å få den perfekte sørlandslooken. Før kr 999,- NÅ 699,-

 

  

Trykk HER for å se alt vi har på SALG! 

 

 


Kommenter