GAVE TIPS TIL HENNE

Er du på utkikk etter en gave til en venn, til mor, eller bestemor? Eller kanskje til og med til en 10åring?

Vi har det meste i vår lille butikk, her skal jeg gi deg hemmeligheten til kundenes favoritter. 

Bor du i nærheten kan du f.eks. ringe før du bestiller og vi pakker den inn for deg slik at du enkelt kan plukke den opp på veien! 

 

 

Skal du kjøpe til noen som har "alt"? Duftlys og duftpinner har vel de aller fleste hørt om, men har du hørt om duftstener? Bruka Design har designet noen helt spesielle duftstener som du drypper en liten dråpe av den fantastiske lukten Prosecco og gir samme effekt som duftpinner ville gjort. Og disse får du til kun kr 249,-

 Men foretrekker du pinner eller lys, har vi ut stort utvalg i design og lukt. Under ser du de mest populære, trykk på bildene for mer info om produkt og pris.

 

Har du en venn som du vet elsker sjokolade og kaffe, men usikker på hva du skal kjøpe. Gjør det enkelt, kjøp både kaffe og sjokolade i lukseriøst design, er du heldig så kanskje blir du invitert til å nyte gaven sammen. 

 

Amundsen spesial kr 55,- 

Sjokoladetrøfler med ulike smaker 79,- 

Søgne Home krus - 249,-

 

Skal du besøke bestemor og bestefar er det gjerne forbruksvarer som gjelder, servietter og såpestykke er supre gaver å gi samt et krus som viser hvor mye du setter pris på dem. 

Krus kr 99,-

Serviett kr 79,-

Såpestykke kr 69 ,-

(Trykk på bildene for å komme til produktet)

 

 

Er det en person du ikke kjenner så godt, eller du rett og slett ikke klarer å bestemme deg, så funker gavekort hver gang! Man føler kanskje det ikke blir så personlig, men etter egen erfaring synes de fleste det er tipp topp å kunne velge ut noe selv, kanskje får de endelig muligheten til å kjøpe noe de lenge har har lyst på.

Bestill gavekort HER

 

Er det en som er glad i å lage mat og prøve nye oppskrifter har vi et stort utvalg av krydder og oljer. Olje og krydder kan fint pakkes sammen til en fin gave og f.eks legge med en av dine favorittoppskrifter for å gjøre en personlig vri. 

Amundsen spesial - Pizzafest kr 379,- 

Et annet alternativ er smykker og øredobber, vi har mange varianter, men noen som både passer til store og små er de populære bjørnene fra Nora.

Nora Hug Me Bjørn - kr 99,- 

 

Håper du fant noe som du ønsker å gi bort i gave, eller kanskje fikk du lyst på noe selv og kjøpte noe til deg selv istedenfor? Det er lov det også, vi lover å ikke si noe.

Ønsker deg en fin dag!

 

 


Kommenter