Om oss

Om oss

Marikken ble etablert sommeren 2012. Etter 9 år som flyvertinne og flere år innen reiselivsbransjen, landet jeg på bakken og skapte min egen arbeidsplass på Birkeland, i bygda jeg er så glad i - da livet i lufta ikke var så forenlig med barn og familie. Marikken er en koselig nisjebutikk litt annerledes enn andre. Vareutvalget vårt er stort og variert. Vi har et spennende vareutvalg av gave, interiør, klær og spiselige fristelser som er så gøy å både gi og få i gave. 

Jeg vet hvordan livet som travel småbarnsmor er! At tiden ikke alltid strekker til for å rekke å gå ut å handle det man trenger - eller helst trengte i går. Jeg ønsker med Marikken å være et valg for deg. Om det er klær du trenger til hverdags, kontoret eller om du skal pynte deg til fest. Skal du ha med en vertinnegave eller har glemt en bursdag - har vi det...og skulle du finne ut at mannen din også trenger noe nytt - JA, da har vi faktisk det også. Alt ordes enkelt hjemme fra sofan, i pausen på fotballkampen du heier på, fra bussen eller fra hytta med enkle tastetrykk om det så er i seine nattetimer.

Vi ønsker at du skal oppleve vi er gode på hverdagsklær til dame og herre, men også finne det lille ekstra om du skal pynte deg til en fest eller til f.eks jul. Av størrelser tar vi alltid inn størrelser opp til XXL/46. 

Vi er en glad og smilende gjeng hos Marikken som gleder oss over kunder som kommer innom butikken på Birkeland eller besøker oss på nett. 

Marikken har vært online med nettbutikk siden 2013. Nettbutikken er viktig for oss som driver en nisjebutikk i ei lita bygd. Hos oss får du personlig service og du må aldri tvile på å ta kontakt om du trenger hjelp til bestilling eller om du har spørsmål om produkter på nettsiden.

Du kan enkelt få tak i meg på telefon 99 45 41 78 eller e-post: post@marikken.no. 

Merker vi fører er bl.a : Laura Ashley, Depeche, Soulmate, Kaffe Clothing, Ichi, Fransa, Dranella, Bessie, Define, Drys, Basic Apparel, Haust, Rosenvinge, VITA lamper, Watt & VEKE, Søgne Home, House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki, Durance, Nesti Dante, Amundsen Spesial, Heimdal Sjokolade, Røyland Gård, Cemo Gourmet, Mille Moi, Tassen, The Gift Label, Terrigeno, Festival,Lene Bjerre, Broste Copenhagen, Ester & Erik, Pukka, Whittard, Cottage Delight, Drurys Kaffe, Gnaw, Johan By Bülow mm

Hvordan finner du oss? 

Birkeland er ei sjarmerende innlandsbygd på Sørlandet,  kun 30 min kjøretur fra Kristiansand og 10 minutters kjøretur innover i landet fra kystperlen Lillesand. Butikken vår ligger i samme bygg som Ditt Apotek og vi deler lokaler sammen med Birkeland Bakeri & Lunsjbar der du kan nyte en god kopp kaffe med noe godt å spise til.

Åpningstider

Mandag - Fredag kl 10-17

Lørdag kl 10-15 

Håper du har en god oppevelse av siden vår og vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke butikken vår på Birkeland om du er i området. 

Følg oss gjerne på facebook og instagram:MarikkenBirkeland 

Du kan også melde deg på Nyhetsbrev på e-post eller direkte i din Messenger for å få aktuelle nyheter og tilbud sendt direkte til deg.

Klem fra Maria :)

 

Fra venstre: Lene, Maria, Tone Hilde & Marita