Om oss

Om oss

Marikken ble etablert sommeren 2012. Etter 9 år som flyvertinne og flere år innen reiselivsbransjen, landet jeg på bakken og skapte min egen arbeidsplass på Birkeland, i bygda jeg er så glad i. Marikken er en koselig nisjebutikk litt anderledes en andre. Vareutvalget vårt er stort og variert. Vi har et spennende vareutvalg av gave, interiør, klær og spiselige fristelser som er så gøy å både gi og få i gave. 

Vi er en glad og smilende gjeng hos Marikken som gleder oss over kunder som kommer innom butikken på Birkeland eller besøker oss på nett. 

Marikken har vært online med nettbutikk siden 2013. Nettbutikken er viktig for oss som driver en nisjebutikk i ei lita bygd. Hos oss får du personlig service og du må aldri tvile på å ta kontakt om du trenger hjelp til bestilling eller om du har spørsmål om produkter på nettsiden.

Du kan enkelt få tak i meg på telefon 99 45 41 78 eller e-post: post@marikken.no. Bruk også gjerne chatboksen her på siden.

Merker vi fører er bl.a : Laura Ashley, Depeche, Soulmate, Kaffe Clothing, Ichi, Fransa, Dranella, Bessie, Define, Drys, Basic Apparel, Haust, Rosenvinge, VITA lamper, Watt & VEKE, Søgne Home, House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki, Durance, Nesti Dante, Amundsen Spesial, Heimdal Sjokolade, Røyland Gård, Cemo Gourmet, Mille Moi, Tassen, The Gift Label, Terrigeno, Festival,Lene Bjerre, Broste Copenhagen, Ester & Erik, Pukka, Whittard, Cottage Delight, Drurys Kaffe, Gnaw, Johan By Bülow mm

Hvordan finner du oss? 

Birkeland er ei sjarmerende innlandsbygd på Sørlandet,  kun 30 min kjøretur fra Kristiansand og 10 minutters kjøretur innover i landet fra kystperlen Lillesand. Butikken vår ligger i samme bygg som Ditt Apotek og vi deler lokaler sammen med Birkeland Bakeri & Lunsjbar der du kan nyte en god kopp kaffe med noe godt å spise til.

Åpningstider

Mandag, Tirsdag, Torsdag og Fredag 09-17

Onsdag 09-19 og Lørdag 09-15 

Håper du har en god oppevelse av siden vår og vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke butikken vår på Birkeland om du er i området. 

Følg oss gjerne på facebook og instagram:MarikkenBirkeland 

Du kan også melde deg på Nyhetsbrev på e-post eller direkte i din Messenger for å få aktuelle nyheter og tilbud sendt direkte til deg.

Klem fra Maria :)