Hvor mye kan du få med deg på reisen?

Skal du på en weekendtur denne sommeren, da har vi den perfekte weekendbaggen som har plass til alt. Baggen finnes i både lys og mørk brun og for kr 2300,- får du en bag som varer år etter år. 

Bare tenk på en ting om du skal ut å fly, sjekk med flyselskapet hvor stor bagen kan være og hvor mange kilo du kan ha med. Det er fort gjort å gå på en bom som kan koste deg noen unødvendige kroner. 

Men hvor mye rommer egentlig reisebaggen? 

Vi har pakket baggen for deg for å vise hvor mye som vi faktisk kan få plass til. I tillegg laget en liste med det en dame typisk bør ha med på en liten byreise. Du finner alt i nettshoppen ved å trykke på produktet

 

Det kan være vanskelig å pakke klær uten at det blir veldig skrukkete hvis du pakker på samme måte som jeg gjør på videoen. Er du en som oss, så har vi selvfølgelig en steamer som enkelt kan tas med på reisen! For å bestille og lese mer om produktet, trykke på bildet under

 

Her er noen av antrekkene som er pakket  ned i bagen, trykk på bildet for å se nærmere på produktet.

 

Sommerens nyhet, kjole fra Kaffe til kr 899,- og sandaler som matcher til både kjole, veske og bag kr 699,- 

 

 

College genser fra Kaffe kr 599,-  fin å ha under en jeansjakke som gir en vår/sommerlig look. Den på bildet under er fra Culture og koster 999,-  Supersøtt tilbehør fra Nora kr 299,- finnes også i øreringer.

Når man skal på tur er det lov å unne seg noe godt. Disse fudge karamellene er helt magiske og må bare være med i reisebaggen. 

Da håper vi på Marikken at du har blitt inspirert til å begynne å pakke og ønsker deg en super weekend! 

 


Kommenter