Kveldsrutine med Stone Soap spa

Hva er vel ikke bedre enn en god kveldsrutine? Etter en lang dag, er det alltid deilig å avslutte dagen med litt egentid, og kanskje ha litt spa for seg selv. Huden trenger uansett pleie, og du trenger ikke å være hudpleier for å gi den nok kjærlighet. Malin har satt sammen en video på hvordan hun liker å rense huden sin etter en full dag med jobb og trening.

video-1633026871.mp4 from Malin Aaboen vik on Vimeo.

 

Hun har lenge hatt ulike produkter fra Stone Soap Spa som sine favoritter i hudpleierutinen sin. Det er et naturprodukt som er inspirert av naturen. Ingrediensene som er i produktene er urter, blomster, kokosnøtt, eteriske oljer, frukter og frø fra en økologisk gård utenfor Rayong i Thailand. Ingen av produktene deres er testet på dyr, er parabenfrie og håndlages. Du kan se utvalget vårt i nettbutikken https://marikken.no/search?type=product&q=stone+soap

Noe av utvalget til Stone Soap Spa

Aloe Vera såpen som Malin brukte er en natursåpe som passer alle hudtyper. Kropp, ansikt og hår.

Konjac ansiktssvamp - naturell

Håper dette ga deg litt tips og inspirasjon på hudpleierutinen din. Hvis du enda ikke har sjekket ut produktene fra Stone Soap Spa til nå, anbefaler jeg deg å sjekke de ut nå! Passer både til mann og dame:)

Ha en fin dag videre!

- Malin


Kommenter